Κ15: Λευκή ισοπαλία για ΟΦΗ και ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Ξυφανταράκη!

Η Κ15 του ΟΦΗ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, αλλά στάθηκε άτυχη στο φινάλε, μένοντας στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ, που τα τελευταία χρόνια είναι… μόνιμος πρωταθλητής στο πρωτάθλημα Κ15.

Οι «ασπρόμαυροι», πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά έχοντας απέναντί τους μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ήταν αναμενόμενο πως θα δεχτούν ευκαιρίες.

Στις περιπτώσεις αυτές, ο Ξυφανταράκης αποσόβησε όλους τους κινδύνους, κρατώντας ανέπαφη την εστία του, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, αποτελώντας ίσως τον παίκτη του αγώνα.

Στο 30’ η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Λούσκα να σουτάρει, αλλά ο Ξυφανταράκης έπεσε στη γωνία του και μάεψε, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Γεωργούσης με κεφαλιά ανενόχλητος, ανάγκασε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ σε σπουδαία επέμβαση.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ απείλησε με τον Πατραμάνη στο 42’ μη καταφέρνοντας να «νικήσει» τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ενώ στο 44’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα… διπλή, με τον Γεωργούση να σουτάρει, τον Ξυφανταράκη να αποκρούει και στην επαναφορά ο Λούσκα δοκίμασε εκ νέου να «νικήσει» τον «ανίκητο» Ξυφανταράκη που κατάφερε και πάλι να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Στο 79’ ο ΠΑΟΚ απείλησε εκ νέου με τον Γεωργούση με τον Ξυφανταράκη να διώχνει και στο φινάλε ο ΟΦΗ έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία αρχικά με τον Παπαδάκη από κοντά να μην μπορεί να «νικήσει» τον Βάτσο, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης, πίεσε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, «έκλεψε» τη μπάλα, με τον Μπουλούκα να επιχειρεί σουτ εκτός περιοχής, μη βρίσκοντας στόχο.

Ο ΟΦΗ «κοίταξε στα μάτια» τον ΠΑΟΚ, που σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία διαθέτει αρκετή ποιότητα και θα μπορούσε να είχε φύγει και νικητής από το παιχνίδι, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ Κ15: Ξυφανταράκης, Κογκάκης, Κλάδος, Κλωνάρης, Φιλάι, Βαρδουλάκης, Δρίμης(77’ Καπαρός Λ.), Τσαλπατούρος(77’ Παπαδάκης Γ.), Πατραμάνης(77’ Μπουλούκας), Χριστοδουλάκης(62’ Καμπουράκης), Θωμάς(70’ Παναγιωτάκης)

ΠΑΟΚ Κ15: Βάτσος, Μπαιμπουρντης, Κογκαλιδης(74’ Δούραλης), Φλωρος, Βεριντιανο(63’ Πατσαλίδης), Χαριαδης(54’ Γκάτσι), Γεωργουσης, Καραπανταζης(54’ Δημητριάδης), Ζεκκας(74’ Μυλωνάς), Λουσκα, Τεντολουρης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P