Στοίχημα: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ με G/G στο 2.05

Παιχνίδια – φωτιά περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (27/10) με ντέρμπι στα κορυφαία πρωταθλήματα και στη Stoiximan Super League αλλά και ντέρμπι “αιωνίων” στην Basket League. Το Betarades.gr εντόπισε για σήμερα πρόταση για Στοίχημα με αξία από το ελληνικό πρωτάθλημα και το ματς ΠΑΟΚ – ΟΦΗ το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. 

Στις 21:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο “δικέφαλος” είχε μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, εκεί κατάφερε να αναδειχθεί ισόπαλος 2-2 με τη Βικτόρια Πλζεν, σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 2-0. Σε επίπεδο πρωταθλήματος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, ισοβαθμεί με τον Άρη στην κορυφή. 

Στην 7η θέση με 11 βαθμούς ο ΟΦΗ, δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 1-0. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί του Πανσερραϊκού, εκτός έδρας τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων. Σε στοιχηματικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ έχει ευκαιρία σήμερα με νίκη και μη νίκη του Άρη να βρεθεί μόνος στην κορυφή. Ωστόσο, ξόδεψε πολλές δυνάμεις στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν και ο ΟΦΗ, ο οποίος αδικείται απ’ την ήττα με τον Παναθηναϊκό μπορεί να του προκαλέσει προβλήματα στα μετόπισθεν. Περιμένουμε παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P