Κάλεσμα της ΕΠΣΗ για το Ελλάδα-Βέλγιο (25/10, 19:00)

Η ΕΠΣΗ καλεί τον κόσμου του Ηρακλείου, αλλά και ολόκληρου του νησιού, στο πρώτο παιχνίδι Play Off του Euro 2025 μεταξύ της Εθνικής ομάδας Γυναικών με την αντίστοιχη του Βελγίου, σήμερα (25/10, 19:00) στο Γεντί Κουλέ.

Η εθνική μας ομάδα, σήμερα (25/10) στις 19:00 στο γήπεδο του ΟΦΗ, διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση, και συγκεκριμένα στο Euro 2025, που θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι Play Off.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!

Απόψε είναι η ώρα της Εθνικής Γυναικών, είναι η ώρα ο φίλαθλος κόσμος του Ηρακλείου και ολόκληρου του νησιού μας να αγκαλιάσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει στις 19:00 στο γήπεδο ΟΦΗ «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» το Βέλγιο, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα Play Off του EURO 2025, διεκδικώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Το Ηράκλειο είναι πλέον το σπίτι της Εθνικής Γυναικών και όλοι μας έχουμε υποχρέωση να είμαστε στις κερκίδες, κρατώντας τις γαλανόλευκες σημαίες μας, να στηρίξουμε και να χειροκροτήσουμε τις διεθνείς μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους στις Θύρες 2,3 και 7 του «Γεντί Κουλέ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P