Ν. Κόκκινος: «Περίεργο το συναίσθημα να είναι ο αντίπαλος προπονητής ο πατέρας σου»

Ο Νίκος Κόκκινος μίλησε στο GRANDSPORT για το ιδιαίτερο παιχνίδι απέναντι στον Αλμυρό, αλλά και τον πατέρα του, Δημήτρη Κόκκινο, που θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά.

Ο Νίκος Κόκκινος έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ρούβα, καθώς μετράει 3 γκολ σε 6 παιχνίδια, και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον πατέρα του, Δημήτρη Κόκκινο, που είναι ο προπονητής του Αλμυρού.

Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει στον ΟΦ Αρκαλοχωρίου και στη Δαμάστα, αλλά στην 7η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ για τη σεζόν 2024-25 θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι στο Αλμυρός-Ρούβας το Σάββατο (26/10, 16:30).

Οι δηλώσεις του Νίκου Κόκκινου:

Για το ματς: «Σίγουρα ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα, με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, η οποία πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής, όμως κι εμείς προερχόμαστε από 3 σερί νίκες και με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα με σκοπό να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον αγώνα και να πάρουμε τη νίκη.

Για εμένα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλος προπονητής είναι ο πατέρας μου. Παρ’ όλ’ αυτά, στο γήπεδο ο καθένας κοιτάει την ομάδα του και για 90 λεπτά είμαστε αντίπαλοι και η καλύτερη ομάδα ας κερδίσει».

Για τον πατέρα του που θα συναντήσει ως αντίπαλο: «Είναι περίεργο συναίσθημα, καθώς ερχόμαστε αντιμέτωποι για πρώτη φορά, αλλά στο γήπεδο και οι δύο θέλουμε το καλό της ομάδας μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P