Συναρπαστικό φινάλε και πρόκριση για τον Αστέρα Μυρτιάς!

Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι με εναλλαγές συναισθημάτων, ο Αστέρας Μυρτιάς ήταν εκείνος που πανηγύρισε, επικρατώντας με 3-2 για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ!

23/10/2024-15:45
Ημίχρονο: 0-1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ
3
ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2
Τελικό
ΣΑΜΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Μυρτιάς, με τον Αστέρα να «λυγίζει» τα… πιτσιρίκια της Δόξας, για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, έχοντας μάλιστα και δοκάρι.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρος ο Τσιμπινός έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μπάμπη Ντάγκινη που πήγε προηγούμενη με 0-1 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Αστέρας Μυρτιάς εμφανίστηκε πιο αποφασισμένος και γρήγορα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Γεωργιάδη να σκοράρει με το κεφάλι μετά από κόρνερ για το 1-1. Μάλιστα περίπου δέκα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή, όταν ο Παναγιώτης Τζιράκης σκόραρε για το 2-1.

Ωστόσο η Δόξα δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε εκ νέου, σε 2-2 με τον Τζανετή. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα, το παιχνίδι έγινε «γκραν γκινιόλ» με τη Μυρτιά να έχει και δοκάρι με τον Νίκο Κοτζιά, ψάχνοντας το γκολ πρόκρισης. Ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει και τελικά δικαιώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ευθυμιάδη να πετυχαίνει το χρυσό γκολ που έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τη Δόξα να κρατάει την καλή εικόνα σε ένα ακόμα ένα φετινό παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P