Τεράστιο διπλό για τον ΠΟΑ στην Πετρούπολη!

Μεγάλο διπλό κατάφερε να πανηγυρίσει στην έδρα του Άρη Πετρούπολης ο ΠΟΑ ο οποίος επικράτησε με 2-1 για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

20/10/2024-16:00
Γ Εθνική – 2024-25 | Αγωνιστική 5
Ημίχρονο: 0-1
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
1
ΠΟΑ
2
Τελικό
 

Ο ΠΟΑ μπήκε αποφασισμένος στο παιχνίδι προκειμένου να πάρει κάτι θετικό σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας και να επαναφέρει την ψυχολογία στο σωματείο μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Στο 22ο λεπτό η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, με τον Νύκταρη να εκτελεί φάουλ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Άρης Πετρούπολης πήρε ρίσκα, αφού ήθελε να φέρει το ματς στα ίσα, χάνοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Αυτό ο ΠΟΑ το εκμεταλλεύτηκε και στο 76′ διπλασίασε τα τέρματα του με τον Γιακουμάκη.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Άρης Πετρούπολης ξανά μπήκε στο ματς, αφού σκόραρε στο 77′ με τον Σκεντεράί για το 1-2.

Παρά την πίεση των γηπεδούχων, ο ΠΟΑ κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα και πήρε ένα μεγάλο διπλό που του δίνει βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάσα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P