Με «χρυσή» αλλαγή Νοκάι την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ο ΑΟΑΝ!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΑΟΑΝ ο οποίος επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Νέας Ιωνίας για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

20/10/2024-16:00
Γ Εθνική – 2024-25 | Αγωνιστική 5
Ημίχρονο: 0-0
ΑΟΑΝ
1
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
0
Τελικό
Γκολ
Γκολ
69'
 

Ο ΑΟΑΝ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε στο 2ο λεπτό, με τον Μέμο να σεντράρει, τον Ιατρούδη να μην προλαβαίνει την μπάλα, τον Ντροζντ να διώχνει στο δοκάρι και πριν περάσει την γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.

Από εκεί και μετά η Νέα Ιωνία ισορρόπησε με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο, παρότι και οι δύο ομάδες έψαχναν το γκολ. Το 0-0 δεν άλλαξε ως το φινάλε του ημιχρόνου και πήγαν στα αποδυτήρια αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν απειλητικά στο ματς, χάνοντας δύο καλές στιγμές, όταν ο Σένκα σέντραρε, όμως οι κεφαλιές του Γκίνη και του Ιατρούδη πέρασαν άουτ.

Η πίεση του ΑΟΑΝ απέφερε καρπούς, καθώς στο 69′ πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Σένκα πάσαρε στον Νοκάι που είχε περάσει πριν ένα λεπτό αλλαγή, πέρασε τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Από εκεί και μετά ο ΑΟΑΝ προσπάθησε να κρατήσει το 1-0, πράγμα που κατάφερε, αφού δεν δέχτηκε κάποια σημαντική ευκαιρία, πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ ‘Εθνικής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P