Έβγαλε αντίδραση και επέστρεψε στις νίκες ο Γιούχτας!

Ο Γιούχτας έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα στη Νέα Ιωνία και πήρε την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς στις Αρχάνες, επικρατώντας με 1-0 του Μικρασιατικού Αστέρα Καισαριανής.

20/10/2024-16:00
Γ Εθνική – 2024-25 | Αγωνιστική 5
Ημίχρονο: 1-0
ΓΙΟΥΧΤΑΣ
1
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
0
Τελικό
Γκολ
 

Τη δύναμη της έδρας του μπόρεσε να εκμεταλλευτεί και πάλι η ομάδα του Μανώλη Σουτζή που πήρε την τρίτη της νίκη στις Αρχάνες, «λυγίζοντας» τον Αστέρα Καισαριανής, που ηττήθηκε στην τρίτη επίσκεψη στο Ηράκλειο.

Στο πρώτο ημίχρονο η πρώτη επικίνδυνη φάση σημειώθηκε στο 12’, όταν ο Παληγέωργος επιχείρησε μια σέντρα-σουτ από τα δεξιά, που δημιούργησε ανησυχία στην άμυνα του Γιούχτα.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 15’, ο Παυλίδης απείλησε με διαγώνιο σουτ, το οποίο πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι, στην πρώτη μεγάλη φάση για τον Γιούχτα. Στο 20’, η άμυνα του Γιούχτα απέτρεψε βέβαιο γκολ, όταν ο Μαγγανάς δεν κατάφερε να σκοράρει σε ανυπεράσπιστη εστία, καθώς η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή.

Σταδιακά η ομάδα του Μανώλη Σουτζή ανέβαζε την απόδοση της και κέρδισε μέτρα μέσα στο γήπεδο. Το γκολ ήρθε στο 37′, με τον Παυλίδη να ανοίγει το σκορ για τον Γιούχτα με ωραία κεφαλιά, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη ο Μικρασιατικός προσπάθησε να αυξήσει την πίεση του και είχε τις στιγμές του με τον Σάμιο στο 62′ και νωρίτερα με τον Μακρυγιάννη, ωστόσο όποτε χρειάστηκε ο Μακατουνάκης έδειξε τα αντανακλαστικά του.

Ο Γιούχτας διαχειριστηκέ εξαιρετικά το παιχνίδι, κρατώντας μέχρι το τέλος το πολύτιμο 1-0 που του χάρισε το τρίποντο και την επιστροφή στις νίκες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P