Ασταμάτητη η Χαραυγή!

Σπουδαίο διπλό για την Χαραυγή που συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα ξεπερνώντας και το εμπόδιο του Ποσειδώνα επικρατώντας με 1-5.

20/10/2024-12:00
Α2 ΕΠΣΗ – 2024-25 | Αγωνιστική 5
Ημίχρονο: 0-1
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
1
ΧΑΡΑΥΓΗ
5
Τελικό
 

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά και για τις δύο ομάδες που ήθελαν το τρίποντο και στο 4’ η Χαραυγή ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή πάνω στον Κοζυράκη, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Τέσσερα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Χρήστο Νικολάου, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δοκάρι.

Στο 11’ ήταν η σειρά του Καουκάκη να απειλήσει με απευθείας φάουλ, όμως ο κίπερ του Ποσειδώνα ήταν σε ετοιμότητα.

Η πίεση της Χαραυγής απέφερε καρπούς στο 22’ όταν και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Ηρακλής Καλαμιώτης με εξαιρετική πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Καρτσάκη, ο οποίος πλάσαρε για το 0-1.

Ο Ποσειδώνας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 34’ έχασε την πρώτη του ευκαιρία με το φάουλ του Μπαντούνα, όμως ο τερματοφύλακας της Χαραυγής μπλόκαρε χωρίς δυσκολία.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 45’ με τον Μπουλούκα να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον κίπερ της Χαραυγής να διώχνει εντυπωσιακά και να κρατάει το μηδέν.

Στην αμέσως επόμενη φάση η Χαραυγή άγγιξε το 0-2, όμως η κεφαλιά του Ηρακλή Καλαμιώτη σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη η Χαραυγή μπήκε ορεξάτη και στην πρώτη της ευκαιρία βρήκε και δεύτερο γκολ, όταν ο Καλαμιώτης άλλαξε ωραία το παιχνίδι για τον Βλαχάβα, αυτός σέντραρε και ο Χρήστος Νικολάου με κεφαλιά έγραψε το 0-2.

Ο Ποσειδώνας στο 57’ ξανά μπήκε στο ματς όταν ο Μπαντούνας εκτέλεσε φάουλ και ο Μπουλούκας με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι δεν επηρεάστηκαν από το γκολ και δύο λεπτά μετά πήραν και πάλι αέρα δύο τερμάτων, όταν ο Κοζυράκης σέντραρε και ο Καουκάκης με προβολή έγραψε το 1-3.

Η Χαραυγή πέτυχε και τέταρτο τέρμα όταν μετά από σέντρα Κοζυράκη, ο Βλαχάβας πάσαρε με το κεφάλι στον Ασλαματζίδη ο οποίος από κοντά σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του γράφοντας το 1-4.

Η ομάδα του Δεληγιάννη «κλείδωσε» το τρίποντο με τον Χρήστο Νικολάου στο 78’ να σκοράρει από κοντά για το 1-5 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P