Αντ. Σαραφαλντίν: «Ευχαριστώ την Μινωική για την συμπαράσταση που μου δείχνουν-Η ομάδα μας μπορεί να δώσει πολλά χαμόγελα»

Ο Αντώνης Σαραφαλντίν μίλησε στα social media της Μινωικής για την ανανέωση της συνεργασίας του για τη σεζόν 2025-26 και το παιχνίδι που έρχεται με τον Ρωμανό (19/10, 16:00).

Ο ποδοσφαιριστής της Μινωικής έχει υποστή ρήξη χιαστού, με την διοίκηση της Μινωικής να έχει δρομολογήσει την αποκατάστασή του, ανανεώνοντας μάλιστα την συνεργασία τους για τη σεζόν 2025-26, με τον Σαραφαλντίν να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Σαραφαλντίν:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, την διοίκηση, αλλά και τους συμπαίκτες μου, που ήταν από την πρώτη μέρα του τραυματισμού κοντά μου.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για ακόμα μία χρονιά με την οικογένεια της Μινωικής και αυτό που θέλω είναι να επιστρέψω και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει.

Παρόλο που δεν έχουμε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, είμαι σίγουρος ότι λόγω της ποιότητας και του χαρακτήρα που έχουν οι συμπαίκτες μου, θα καταφέρουμε να βγούμε από τη δύσκολη στιγμή που βρισκόμαστε με τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα.

Με στεναχωρεί πολύ που δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα αυτή τη στιγμή εντός του αγωνιστικού χώρου, όμως είμαι σίγουρος ότι το σύνολο που διαθέτουμε μπορεί να δώσει πολλά χαμόγελα προς τους ανθρώπους της Φορτέτσας, αρχής γενησομένης με τον Ρωμανό αύριο (19/10, 16:00), και είμαι σίγουρος ότι θα παίξουν για τον κόσμο αλλά και τους τραυματίες που παρακολουθούμε από έξω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P