Στοίχημα: Συνδυαστικά με το φαβορί Πορτογαλία στο 1.93

Η δράση συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη (15/10) στο Nations League με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις, ενώ σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται και για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το Betarades.gr εντόπισε από τα πάμε στοίχημα προγνωστικά επιλογή από το ματς Σκωτία – Πορτογαλία, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

4η Αγωνιστική για τη League A του Nations League με τη Σκωτία να υποδέχεται την Πορτογαλία στις 21:45. Ακόμη μια ήττα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Σκωτία, που ηττήθηκε με 2-1 από την Κροατία στο Ζάγκρεμπ. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Πορτογαλία, αλλά και η εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Πολωνία, είναι η μοναδική ομάδα του γκρουπ που παραμένει χωρίς βαθμό.

Αλώβητη από τη Βαρσοβία πέρασε η Πορτογαλία, που κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη με 3-1 επί της Πολωνίας την προηγούμενη αγωνιστική. Είχαν προηγηθεί οι νίκες κόντρα σε Σκωτία (2-1) και Κροατία (2-1) με εννέα βαθμούς βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή του γκρουπ. Σε στοιχηματικό επίπεδο, οι Σκωτσέζοι μπορεί να πάλεψαν όλα τα παιχνίδια του ομίλου, ωστόσο υστερούν ποιοτικά, τη στιγμή που η Πορτογαλία διαθέτει ποιότητα και έχει πραγματοποιήσει πειστικές εμφανίσεις. Είναι το φαβορί της αποψινής αναμέτρησης, θα τη στηρίξουμε και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.93.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P