Ο Εργοτέλης γίνεται ομάδα του προπονητή του και σιγά σιγά επανέρχεται!

Μπορεί ο Εργοτέλης να γνώρισε την πρώτη του ήττα στο παιχνίδι με τη Χερσόνησο, όμως η συνολική αποτίμηση από την πρώτη τετράδα αγώνων είναι εξαιρετική, αφήνοντας προσδοκίες για μία ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Εξαιρετικά έχει μπει στη νέα σεζόν ο Εργοτέλης που πήρε το τρίποντο στα τρία πρώτα του φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ γνώρισε την πρώτη απώλεια βαθμών στην αναμέτρηση του Σαββάτου στη Χερσόνησο.

Το ματς με τη Χερσόνησο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αφού την πρώτη ώρα αγώνα οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τις ευκαιρίες να προηγηθούν, όμως οι τραυματισμοί Κεφαλούκου και Γυφτάκη αποσυντόνισαν την ομάδα του Μηνά Πίτσου, η οποία δέχτηκε στη συνέχεια δύο γκολ, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν πτοεί τον Εργοτέλη, αφού αφενός ήρθε σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο και αφετέρου έχει προηγηθεί ένα δυναμικό ξεκίνημα με τρεις νίκες.

Το ακόμα πιο σημαντικό είναι πως ο Εργοτέλης γίνεται σιγά σιγά ομάδα του προπονητή του, αφού οι ποδοσφαιριστές αποκτούν παιχνίδι με το παιχνίδι τη φιλοσοφία που θέλει να τους περάσει ο Μηνάς Πίτσος και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς το στήσιμο της ομάδας και η προετοιμασία καθυστέρησε λόγω των διοικητικών εξελίξεων στο σωματείο.

Ειδικά μάλιστα με την απόκτηση του Σταύρου Κίτου που θα δώσει σπουδαίες λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής με την εμπειρία του, αλλά και την επιστροφή του Γκονζάλεζ που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού, ο Εργοτέλης αναμένεται ακόμα καλύτερος στη συνέχεια.

Το ερχόμενο Σάββατο ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Ηρόδοτο, στο πιθανότατα και πάλι κατάμεστο «Μαρτινέγκο», με τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου να έχει δείξει πως έχει αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια, αφού βλέπει πως ο Εργοτέλης σιγά σιγά επανέρχεται!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P