Λ. Γιαλούσης: «Στόχος μας να τερματίσουμε στη 1η θέση»

Στο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο την Δαμάστα για την 6η αγωνιστική του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο Grandsport.gr, ο Λευτέρης Γιαλούσης. «Να τερματίσουμε στη 1η θέση» ανέφερε μεταξύ για τους στόχους τους ο αρχηγός του Αλμυρού.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής του Αλμυρού, αναφορικά με το παιχνίδι που ακολουθεί με την Δαμάστα, πως στόχος τους είναι να πάρουν τους τρεις βαθμούς, ενώ πρόσθεσε πως θέλουν να είναι κυρίαρχοι στο παιχνίδι, καθώς όπως ανέφερε, αυτό είναι που προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι.

Όσο αναφορά τους στόχους της ομάδας, ο ίδιος ανέφερε πως θέλουν να τερματίσουν στην 1η θέση ενώ πρόσθεσε, πως παρέχονται στους ποδοσφαιριστές του Αλμυρού τα πάντα και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα και από κανέναν.

Αναλυτικά, οι τοποθετήσεις του:

Για το Μαλεβιζιώτικο ντέρμπι της Γ Εθνικής, που ακολουθεί με τη Δαμάστα, ανέφερε: «σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι τρεις βαθμοί. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε κυρίαρχοι στο παιχνίδι, αυτό άλλωστε κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, προσπαθούμε αν είμαστε κυρίαρχοι. Να βγάλουμε τα στοιχεία που έχουμε σαν ομάδα, γιατί είμαστε καλή και δουλεμένη ομάδα, αυτό θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο, για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο, όταν μπαίνουμε, έχουμε πλάνο, το πλάνο του προπονητή, που κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτό θα πρέπει να το βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Αναφορικά με τους στόχους του Αλμυρού, τόνισε: «ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε στη 1η θέση, θεωρώ ότι έχουμε τις δυνατότητες αυτές, μέσα από τη καλή δουλειά που γίνεται, από την διοίκηση μέχρι και τον φροντιστή. Κάνουν όλοι στην ομάδα καλή και ωραία δουλειά. Ο Αλμυρός είναι ομάδα που σου παρέχει τα πάντα, σαν ποδοσφαιριστές, έχουμε τα πάντα. Η διοίκηση είναι κοντά μας, ο προπονητής και το επιτελείο, είναι κοντά μας. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανέναν και βάσει αυτού, είτε το θέλουμε είτε όχι, θα πρέπει να έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους σε αυτή τη κατηγορία».

Για το πως είναι να αγωνίζονται μετά από πέντε μήνες αποχή, ο ίδιος ανέφερε: «σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους τους ποδοσφαιριστές. Να αγωνίζεσαι μετά από πέντε μήνες, σκεφτείτε ότι το καλοκαίρι συνήθως καθόμαστε 1.5 μήνα που αποτελεί και τη μεγαλύτερη διάρκεια αποχής από τις προπονήσεις, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο και θα πρέπει να το διαχειριστούμε κατάλληλα έτσι ώστε να μην υπάρξουν τραυματισμοί. Είδαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι, πως χάσαμε τρία παιδιά με τραυματισμούς και θα πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά για να μην υπάρξουν συνέπειες. Χρειάζεται εμπειρία και διαχείριση σε αυτό το κομμάτι».