Νέα βαριά ήττα του Γιούχτα στην Αθήνα

Την ήττα με 3-0 και στο δεύτερο φετινό παιχνίδι του στην πρωτεύουσα γνώρισε ο Γιούχτας, που μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός μόνο για ένα ημίχρονο απέναντι στη Νέα Ιωνία.

13/10/2024-16:00
Γ Εθνική – 2024-25 | Αγωνιστική 4
Ημίχρονο: 0-0
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
3
ΓΙΟΥΧΤΑΣ
0
Τελικό
 

Μόνο για ένα ημίχρονο μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός στο παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία ο Γιούχτας, ο οποίος στην επανάληψη δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να γνωρίσει νέα βαριά ήττα με 3-0.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Μανώλη Σουτζή πιέσε για να δημιουργήσει ευκαιρίες και να πετύχει γκολ, πατώντας διαρκώς την αντίπαλη περιοχή και απειλώντας τους γηπεδούχους.

Η μεγαλύτερη στιγμή για τον Γιούχτα, σημειώθηκε λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, με τον Μπουρσέλη να σουτάρει απ’ το ύψος της περιοχής αναγκάζοντας τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποκρούσει με δυσκολία, πέφτοντας στην δεξιά γωνία του.

Η εικόνα δεν ήταν ανάλογη στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν ρυθμούς.

Η Νέα Ιωνία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 55ο λεπτό, όταν ο Οδυσσέως εκτέλεσε από το ύψος του πέναλτι, σημειώνοντας το 1-0. Μόλις δύο λεπτά αργότερα, στο 57ο λεπτό, ο Πλατέλλας εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και με σουτ εντός της περιοχής έκανε το 2-0, βάζοντας βάσεις νίκης για τους γηπεδούχους.

Στο 70′, ο Μπουρσέλης εκτέλεσε φάουλ με γέμισμα στην περιοχή, όμως ο Ντρόστ μπλόκαρε τη φάση χωρίς δυσκολία. Λίγο αργότερα, στο 74′, ο Παυλίδης επιχείρησε να απειλήσει με κεφαλιά, όμως η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 76’΄όταν ο Φωτόπουλος έφυγε στην αντεπίθεση όπου με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-0, κλειδώνοντας τη νίκη για τη Νέα Ιωνία.

Στο 80ο λεπτό, ο Μπουρσέλης προσπάθησε με σουτ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P