Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον ΑΟΤ από το Χαϊδάρι!

Ο ΑΟΤ πλήρωσε τα λάθη του στο πρώτο ημίχρονο, γνωρίζοντας την πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από το Χαϊδάρι με 2-0 για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

13/10/2024-16:00
Γ Εθνική – 2024-25 | Αγωνιστική 4
Ημίχρονο: 0-2
ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ
0
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
2
Τελικό
Γκολ
7'
 

Το Χαϊδάρι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο πεντάλεπτο είχε χάσει ήδη κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, όμως ο Χρήστου ήταν σε ετοιμότητα.

Οι φιλοξενούμενοι στο 7’ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με το πανέμορφο γκολ του Γκέτσι, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Χρήστου για το 0-1.

Ο ΑΟΤ έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό στο πρώτο μέρος μη μπορώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Αντίθετα το Χαϊδάρι βρήκε και δεύτερο γκολ στο 32ο λεπτό με τον Αργυρίου να σκοράρει μέσα από την περιοχή για το 0-2 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΤ ανέβασε την απόδοση του, θέλοντας να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ που θα τον ξανά βάλει στο ματς, δημιουργώντας κλασσικές ευκαιρίες με Πέτρου και Χαϊντίνι, όμως καμία δεν βρήκε στόχο.

Από εκεί και μετά το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του, με το Χαϊδάρι να υπερασπίζεται το 0-2 ως το τέλος και τον ΑΟΤ να γνωρίζει την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P