Πήρε το ντέρμπι η Χαραυγή και συνεχίζει ακάθεκτη!

Η Χαραυγή συνεχίζει ακάθεκτη στο φετινό πρωτάθλημα ξεπερνώντας το εμπόδιο του ΟΦΑ στο ντέρμπι της αγωνιστικής επικρατώντας με 3-0…

13/10/2024-12:00
Α2 ΕΠΣΗ – 2024-25 | Αγωνιστική 4
Ημίχρονο: 0-0
ΧΑΡΑΥΓΗ
3
ΟΦ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
0
Τελικό
Γκολ
91'
92'
 

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, με την Χαραυγή και τον ΟΦΑ, να προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αδυναμίες, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει η μεγάλη φάση. Στο 25ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Καουκάκη μέσα στην περιοχή, όμως το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Ο ΟΦΑ έχασε απίθανη ευκαιρία στο 30′ με τον Ελευθερίου να βγαίνει τετ α τετ, όμως το πλασέ του δεν βρήκε στόχο. Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την συνέχεια.

Στην επανάληψη η Χαραυγή απείλησε πρώτη στο 48’ με το φάουλ του Καουκάκη, όμως ήταν σε ετοιμότητα ο κίπερ του ΟΦΑ και έδιωξε.

Στο 63ο λεπτό η Χαραυγή πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Καουκάκη να πλασάρει μέσα από την περιοχή και να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο ΟΦΑ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 66’ έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Αουίντα, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο το ματς έγινε… ροντέο με τον ΟΦΑ να ρισκάρει και να αφήνει χώρους προκειμένου να βρει γκολ ισοφάρισης και την Χαραυγή να το εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο, σκοράροντας δύο ακόμα τέρματα. Συγκρκειμένα στο 87΄ ο Μήτρου έκλεψε την μπάλα την έστρωσε στον Ηρακλή Καλαμιώτη και αυτός με πλασέ έκανε το 2-0 κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Στο 90′ ο ΟΦΑ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μουρτζάκη. Το κερασάκι στην… τούρτα για την Χαραυγή πέτυχεο  Μήτρου Βαγγέλης με πλασέ από κοντά γράφοντας το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P