Με δύο απουσίες κόντρα στη Χαραυγή ο ΟΦΑ – «Ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα»

Με δύο απουσίες θα πάει στο παιχνίδι με τη Χαραυγή ο ΟΦΑ.

Την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι ολοκλήρωσε ο ΟΦΑ, που είναι έτοιμος για την αναμέτρηση στο γήπεδο «Σκουρέλλου», σε μία μάχη βγαλμένη από την περσινή μονομαχία του τίτλου στη Β1 ΕΠΣΗ.

Ο Κώστας Γιαννακίδης δεν έχει στη διάθεση του τους Βερυκοκίδη και Βισκαδουράκη που θα απουσιάσουν. Στο σχόλιο του για το παιχνίδι ο νεαρός τεχνικός ανέφερε πως ο στόχος στο δύσκολο παιχνίδι μένει ο ίδιος, αφού ο ΟΦΑ θέλει να φεύγει με θετικό αποτέλεσμα σε κάθε αγωνιστική.

Αναλυτικά είπε: «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι σαν ένα όπως όλα τα άλλα για εμάς αφού δεν διαχωρίζουμε αντιπάλους και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά, έχοντας πάντα τον ίδιο στόχο: να παίρνουμε βαθμούς ή βαθμό μέσα από την προσπάθειά μας και το αγωνιστικό μας πλάνο στις 4 γραμμές του γηπέδου.

Γνωρίζουμε ότι θα γίνει ένα δυνατό ματς καθώς έχει και ο αντίπαλός μας δυναμική και υψηλούς στόχους. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σκληρά και με πειθαρχία. Τα παιδιά έδειξαν μεγάλη θέληση και αν έχουμε την ίδια και την Κυριακή, πιστεύω να καταφέρουμε τον στόχο μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P