Προφορική συμφωνία ΟΦΗ-Ράσταβατς!

Ο ΟΦΗ κινήθηκε άμεσα αμέσως μετά την παραίτηση του Τραϊανού Δέλλα και έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Μίλαν Ράσταβατς, που θα αποτελέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον αντικαταστάτη του στη τεχνική ηγεσία των «ασπρόμαυρων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο Μίλαν Ράσταβατς, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΟΦΗ για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας, έπειτα απο την παραίτηση του Τραϊανού Δέλλα, με τον πρώην προπονητή μεταξύ άλλων του Αστέρα Τρίπολης, να αναμένεται στο Ηράκλειο το σαββατοκύριακο για να ολοκληρωθεί και τυπικά η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο 50χρόνος Σέρβος προπονητής, βρέθηκε για συνολικά 3,5 χρόνια στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, από τον οποίο αποχώρησε στις 3 Σεπτεμβρίου, και μέτρησε 44 νίκες και 39 ισοπαλίες σε 139 παιχνίδια σε δύο θητείες, ενώ απέναντι στον ΟΦΗ έχασε μόνο μία φορά σε 12 ματς.

Ο Ράσταβατς ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 2017 και έκατσε για δύο σεζόν στον πάγκο της Ξάνθης, ενώ ενδιάμεσα των δύο ελληνικών ομάδων, ήταν βοηθός του Μλάντεν Κρστάγιτς στην Εθνική Σερβίας ενώ έχει προπονήσει ακόμη Ραντνίτσκι Νις και Βοϊβοντίνα.

Υπενθυμίζουμε, νωρίτερα ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Τραϊανό Δέλλα,  καθώς υπέβαλλε τη παραίτησή του λόγω ενός πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος.

Αποχωρεί απο τον ΟΦΗ ο Τρ. Δέλλας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P