Χαμηλά το κεφάλι για ένα ακόμα τρίποντο ο ΠΑΟΚ

Η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ έδωσε ψυχολογία στον ΠΑΟΚ, όμως ο Βασίλης Πλεσίτης προσγείωσε αμέσως τους πάντες στο σωματείο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι ασπρόμαυροι με τη νίκη που έκαναν στο ντέρμπι της αγωνιστικής με την ΑΕΚ συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία και παρέμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Άπαντες έχουν την ψυχολογία στα ύψη, όμως τα μυαλά είναι προσγειωμένα στο έδαφος αφού η συνέχεια είναι δύσκολη, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΝΟΜ στα Μάλια.

Ο Βασίλης Πλεσίτης δουλεύει μέσα στην εβδομάδα με τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να βελτιώσει ότι δεν του άρεσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να δώσει συνέχεια στα τρίποντα και να μείνει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας στην Α1 ΕΠΣΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...