Ν. Πατεράκης: «Θα πρωταγωνιστήσει ο Άγιος Ιωάννης-Να παίξουν όλα τα παιδιά φέτος»

Ο Νικήτας Πατεράκης μίλησε στο GRANDSPORT για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΗ, θέλοντας να χτίσει τις βάσεις για του χρόνου.

Η Γόρτυνα φιλοξενείται από τον νεοσύστατο Άγιο Ιωάννη (05/10, 19:00), και ο προπονητής της αναγνωρίζει την δυσκολία του φετινού πρωταθλήματος, με στόχο να χτίσει τις βάσεις για την επόμενη χρονιά, με την χρησιμοποίηση όλων των ποδοσφαιριστών που έχει στη διάθεσή του.

Οι δηλώσεις του Νικήτα Πατεράκη:

Για το νέο πρωτάθλημα: «Θεωρώ πως θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που θα ξεχωρίσουν δύο ή τρεις ομάδες, αλλά μπορεί ο οποιοσδήποτε να χάσει από τον οποιονδήποτε. Επίσης δεν πιστεύω πως υπάρχει το απόλυτο φαβορί τη φετινή σεζόν».

Για τον φετινό στόχο: «Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπής πορεία φέτος, να παίξουν όλα τα παιδιά που είναι στην ομάδα, και να θέσουμε τις βάσεις για του χρόνου».

Για τον Άγιο Ιωάννη: «Θεωρώ πως θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα, κυρίως λόγω των ποδοσφαιριστών που διαθέτουν, παίκτες μεγαλύτερων κατηγοριών, ωστόσο θα πρέπει να το αποδείξουν και μέσα στο γήπεδο. Εμείς πάμε για μια αξιοπρεπής εμφάνιση στο παιχνίδι και αν μπορέσουμε να πάρουμε και κάτι από το ματς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P