Παν. Πετράς: «Υπάρχει ταλέντο στο Ηράκλειο, στόχος το καλό ποδόσφαιρο»

Ο Παναγιώτης Πετράς ανέλαβε επισήμως την τεχνική ηγεσία της Κ16 της ΕΠΣ Ηρακλείου, με τον ίδιο να παραχωρεί τις πρώτες του δηλώσεις στο GRANDSPORT, ως ενωσιακός τεχνικός. 

Μικτές ΕΠΣΗ: Ο Παναγιώτης Πετράς στην Κ16, συνεχίζει με Κασσαπάκη η Κ14!

Αρχικά, για την επιλογή του, ανέφερε: «θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣ Ηρακλείου, αλλά και την αρμόδια επιτροπή των Μικτών Ομάδων για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου», ενώ συμπλήρωσε «είναι μεγάλη μου χαρά που θα είμαι ενωσιακός προπονητής, έχω υπηρετήσει τη μικτή και ως ποδοσφαιριστής και πλέον θα μου δοθεί η δυνατότητα να την υπηρετήσω και ως προπονητής».

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για τους στόχους, τόνισε: «θα γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να αξιολογηθούν όλα τα παιδιά, είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για αγωνιστικούς στόχους, όμως σίγουρα, στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, δεν παρέλειψε να τονίσει την πεποίθησή του πως υπάρχει ταλέντο στο Ηράκλειο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στο Ηράκλειο υπάρχει αρκετό ταλέντο, υπάρχουν πολλές ακαδημίες που λειτουργούν σε σωστά πρότυπα, θα κοιτάξουμε να τα αξιολογήσουμε όλα αυτά τα παιδιά και να τους δώσουμε τις ευκαιρίες τους, να τα βοηθήσουμε να εξελιχθούν και να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P