Κ. Γιαννακίδης: «Παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε και δουλεύουμε στις προπονήσεις»

Ο Κώστας Γιαννακίδης σχολίασε το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στους Κουνάβους στο GRANDSPORT, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο προπονητής του ΟΦ Αρκαλοχωρίου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την επίδοση των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού, δείχνοντας πράγματα που δουλεύουν στις προπονήσεις.

Οι δηλώσεις του Κώστα Γιαννακίδη μετά τη νίκη: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, πήραμε μια δίκαιη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά, επιβληθήκαμε στο παιχνίδι και προηγηθήκαμε.

Μετά ο αντίπαλος προσπάθησε να μας βάλει δύσκολα, με το παιχνίδι να πηγαίνει κυρίως στο χώρο του κέντρου με αρκετές μονομαχίες, αλλά οι παίκτες μου το διαχειριστήκανε πολύ καλά.

Από το δεύτερο ημίχρονο είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου, παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίζουμε και δουλεύουμε στις προπονήσεις, και ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι, χωρίς να αφήσουμε δικαίωμα στον αντίπαλο.

Θέλω να συγχαρώ και την ομάδα των Κουνάβων για την προσπάθειά τους, αλλά και για την φιλοξενία τους, και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P