Πήρε βαθμό, μπορούσε και νίκη ο ΑΟΤ

Το βαθμό της ισοπαλίας πήρε απέναντι στον ποιοτικό Μικρασιατικό ο ΑΟΤ, που λίγο έλειψε να πάρει και τη νίκη με την προσπάθεια του Πέτρου να σταματάει στο δοκάρι!

29/09/2024-16:00
Γ Εθνική – 2024-25 | Αγωνιστική 2
Ημίχρονο: 0-0
ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ
0
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
0
Τελικό
 

Παρά την πίεση του Μικρασιατικού σε μεγάλο μέρος του αγώνα, ο ΑΟΤ ανταποκρίθηκε και μπόρεσε να αποσπάσει έναν σημαντικό βαθμό, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 7′ έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, όταν η προσπάθεια του Παληγεώργου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μάνου Χρήστου. Η πρώτη πολύ καλή στιγμή για τον ΑΟΤ ήρθε στο 22′ όταν ο Παπανδρέου έκλεψε τη μπάλα και σούταρε επικίνδυνα, με τον Μιχελή να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Ο Μικρασιατικός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 32′, με κεφαλιά του Σάμιου να φεύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι. Στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους η ομάδα του Νίκου Σουτζή μπόρεσε να ισορροπήσει και να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ.

Ο Μικρασιατικός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μαγγανά να απειλεί δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά. Στο 48’, το σκαφτό σουτ του έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 50’ ο Χρήστου ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε το νέο του σουτ. Η ομάδα του Μικρασιατικού συνέχισε να πιέζει, μην επιτρέποντας στον ΑΟΤ να κρατήσει μπάλα στο πρώτο μισό της επανάληψης.

Στο 78’, ο ΑΟΤ έφτασε κοντά στο γκολ με μια τεράστια ευκαιρία. Μετά από σέντρα του Λούσι, ο Πέτρου έκανε ένα εντυπωσιακό ψαλίδι, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, στερώντας από την ομάδα του το προβάδισμα.

Στο 88’, ο Γερακιός προσπάθησε με μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 93’ ο Χρήστου έκανε μεγάλη επέμβαση, κρατώντας το 0-0 και εξασφαλίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας για τον ΑΟΤ, που πήρε ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα μετά τη νίκη της πρεμιέρας με τον ΠΟΑ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P