Μ. Σαβουϊδάκης: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, δεν μας φοβίζει το δύσκολο πρωτάθλημα»

Ο Μάνος Σαβουϊδάκης μιλά στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τον Μικρασιατικό, τον στόχο παραμονής στη Γ’ Εθνική και τις προκλήσεις του φετινού πρωταθλήματος.

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ τόνισε πως η ομάδα που θα επισκεφτεί το Τυμπάκι είναι ένας δυνατός αντίπαλος, ωστόσο στάθηκε στη δύναμη της έδρας που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μιλώντας για το νέο πρωτάθλημα ο Σαβουϊδάκης αναφέρθηκε στον στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή, ενώ παρά τη δυσκολία της κατηγορίας εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα.

Αναλυτικά είπε:

Για το ματς της Κυριακής: «Σίγουρα η ομάδα που παίζουμε την Κυριακή είναι μια δύσκολη ομάδα. Το θετικό είναι πως θα είμαστε στην έδρα μας και όπως δείξαμε και στο προηγούμενο ματς, είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θα δώσουμε ξανά το 100%».

Για τον στόχο της ομάδας: »Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα. Έχουμε δέσει από την αρχή και θέλουμε όλοι καλά παιχνίδια με νίκες. Έχουμε όρεξη και θέλουμε να αναδείξουμε την ομάδα και την επιθυμία μας να μείνουμε στη Γ’ Εθνική και να εξελιχθούμε μέσα από τα παιχνίδια της».

Πώς βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα: «Θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα φέτος, αλλά δεν μας φοβίζει. Έχουμε καλή συνεργασία και καλά παιδιά στην ομάδα. Είμαστε διατεθειμένοι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P