Θ. Πατινιώτης: «Πολύ όρεξη και ταλέντο στην ομάδα – 100% επαγγελματικά πλαίσια»

Ο Θανάσης Πατινιώτης μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Μαρκό, το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις του από τον Γιούχτα.

Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός μιλώντας για το κυριακάτικο παιχνίδι στην Αθήνα, τόνισε πως θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, απέναντι σε μία έμπειρη και δυνατή ομάδα, ωστόσο τόνισε πως πρέπει να ακολουθηθεί το πλάνο για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Θ. Πατινιώτης χαρακτήρισε το φετινό πρωτάθλημα πολύ δύσκολο, από πάνω ως κάτω, ενώ αναφερόμενος στη μέχρι τώρα παρουσία του στις Αρχάνες, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για το κλίμα στον Γιούχτα, όσο και τα επαγγελματικά πλαίσια στα οποία δουλεύουν οι «πράσινοι».

Αναλυτικά είπε:

Για το παιχνίδι με τη Μαρκό:«Παίζουμε με μια έμπειρη και δύσκολη ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως θα είναι κάθε Κυριακή. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε τις εντολές του προπονητή μας για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα από αυτό το παιχνίδι».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα, όπως βλέπετε όλοι, θα είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες. Και για αυτές που θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα, και για τις ομάδες που θέλουν να μείνουν στην κατηγορία. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και με διαφορετική προσέγγιση ανάλογα με τον αντίπαλο».

Για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα: «Στην ομάδα μας έχουμε πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα, που είναι βασικό σε μια ομάδα για να έχει τις βάσεις και να πετύχει κάτι πολύ ωραίο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει πολύ όρεξη και ταλέντο στην ομάδα, και η δουλειά που γίνεται είναι 100% σε επαγγελματικά πλαίσια, πράγμα που αυτό δύσκολα το βλέπεις στην κατηγορία που αγωνιζόμαστε. Αυτό να κρατήσουμε και η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει για να είναι μέσα στους στόχους της!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P