Ν. Κατσικοκέρης: «Μεγάλο κεφάλαιο για μένα ο Εργοτέλης – Σαν μην έφυγα ποτέ από το σπίτι μου»

Για τη μεγάλη του επιστροφή στον Εργοτέλη μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Νίκος Κατσικοκέρης, που μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει «σπίτι» του!

Ο έμπειρος επιθετικός επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην ομάδα με την οποία συνδέθηκε, αγάπησε και αγαπήθηκε, σε μία πολύ μεγάλη κίνηση από τον Εργοτέλη.

Ο Νίκος Κατσικοκέρης ξεκίνησε την τοποθέτηση του ευχαριστώντας τους ανθρώπους του Τυμπακίου, για την άψογη όπως ανέφερε συμπεριφορά, τονίζοντας πως αποχώρησε καθαρά για οικογενειακούς λόγους.

Στη συνέχεια ο πολύπειρος φορ αναφέρθηκε στον Εργοτέλη, υποστηρίζοντας πως είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για εκείνος, καθώς ουσιαστικά επιστρέφει «σπίτι» του, θέλοντας να συμβάλει και εκείνος σε αυτή τη νέα προσπάθεια, ώστε το ιστορικό σωματείο να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Αναλυτικά είπε: «Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ το Τυμπάκι, μου φέρθηκαν άψογα, ήταν κύριοι σε όλα, φεύγω καθαρά για οικογενειακούς λόγους. Τους εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σε όλα τα παιδιά και το προπονητικό τιμ εύχομαι υγεία και καλές επιτυχίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στηρίζει την ομάδα και θα είναι πάντα στο γήπεδο.

Ο Εργοτέλης είναι μεγάλο κεφάλαιο για εμένα. Επιστρέφω σε ένα οικογενειακό κλίμα, σαν να μην έφυγα ποτέ από το σπίτι μου, με ανθρώπους οικείους. Δεν σκέφτηκα πολλά πράγματα, όταν μου έγινε η πρόταση, ξέρω πού γυρνάω, ξέρω τι θέλει ο Εργοτέλης, ξέρω πού πρέπει να φτάσει ο Εργοτέλης, ξέρω τι περιμένει από εμένα. Θέλω να συμβάλλω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ευχαριστώ τον προπονητή και τους ανθρώπους της διοίκησης που μου έδωσαν αυτή τη δυνατότητα της επιστροφής. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο, με τον κόσμο στο πλευρό μας που έχει αγκαλιάσει αυτή τη νέα προσπάθεια, για να παίρνουμε κάθε Σάββατο τη νίκη.

Τα συναισθήματα είναι έντονα για εμένα, όχι πολλά λόγια, τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο και να κάνουμε πράξεις, φέρνοντας τον Εργοτέλη εκεί που του αξίζει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P