Υπερήφανη για τον Μιχάλη Παπαδάκη η ηρακλειώτικη διαιτησία!

Την χαρά και την υπερηφάνεια του εξέφρασε μέσω ανάρτησης του το τμήμα εκπαίδευσης διαιτησίας ΕΠΣΗ για την παρουσία του Μιχάλη Παπαδάκη στη λίστα των νέων υποψήφιων διαιτητών.

Ο Μιχάλης Παπαδάκης θα εκπροσωπήσει την ηρακλειώτικη διαιτησία στο ανώτερο επίπεδο του ποδοσφαίρου, μετά από μία επιτυχημένη πορεία επτά ετών στα γήπεδα της Super League. Ο ηρακλειώτης βοηθός διαιτητή βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων διαιτησίας FIFA για το 2025 και το τμήμα εκπαίδευσης διαιτησίας ΕΠΣΗ δεν θα μπορούσε παρά να νιώθει μεγάλη υπερηφάνεια.

Η ανάρτηση: «Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, η οικογένεια της Ηρακλειώτικης διαιτησίας υποδέχτηκε την ανακοίνωση των υποψηφίων διεθνών διαιτητών και βοηθών διαιτητών για το 2025, από την Κ.Ε.Δ. /Ε.Π.Ο. Στην λίστα των νέων υποψηφίων αξιωματούχων διαιτησίας FIFA , βρίσκεται ο Ηρακλειώτης βοηθός Μιχάλης Παπαδάκης.

Πρόκειται για το επιστέγασμα σκληρής δουλειάς και της επιτυχημένης παρουσίας του τα τελευταία 7 χρόνια στα γήπεδα της Super League. Μιχάλη σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια αλλά και οι ευχές όλων μας να έχεις υγεία και να απολαύσεις το νέο ταξίδι που ανοίγεται μπροστά σού!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P