Σύσκεψη για τη Youth League και το Παιδικό Πρωτάθλημα

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη της Νέας Επιτροπής Υποδομών της ΕΠΣΗ, με τα θέματα συζήτησης να περιβάλλουν τη Youth League και το Παιδικό Πρωτάθλημα.

Συζητήθηκαν διάφορες προτάσεις για τις δύο διοργανώσεις στην πρώτη σύσκεψη της Νέας Επιτροπής Υποδομών ΕΠΣΗ, με πρωτεραιότητα τους να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα του Youth League και του Παιδικού Πρωταθλήματος το συντομότερο δυνατόν.

Οι προτάσεις που συζητήθηκαν στην σύσκεψη θα μεταφερθούν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηρακλείου, που θα λάβει τις τελικές αποφάσεις, ενώ σύντομα θα σταλούν και οι προσκλήσεις ενδιαφέροντος στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα δύο πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στον φιλόξενο χώρο του Lido Soccer η πρώτη σύσκεψη της νέας Επιτροπής Υποδομών της ΕΠΣΗ, υπό την προεδρία του κ. Βαγγέλη Παπαγγελή.

Στην Επιτροπή μετέχουν οι κ.κ. Γιώργος Λέλεκας, Μάνος Παπαδόπουλος, Νίκος Μακράκης, Σωτήρης Συνάνης, Λευτέρης Κορνάρος, Χρήστος Καταρτζόγλου, Δημήτρης Καλογιαννάκης.

Στην πρώτη της συνάντηση η Επιτροπή Υποδομών της ΕΠΣΗ έθεσε στο τραπέζι την διοργάνωση του νέου πρωταθλήματος Youth League όπως και του Παιδικού Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα και έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις δύο κορυφαίες διοργανώσεις υποδομών που γίνονται στο Ηράκλειο και αποτελούν πρότυπο για την ανάπτυξη των υποδομών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συναντήσεις με τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο Youth League αλλά και με τις Ακαδημίες του Παιδικού Πρωταθλήματος, όπου θα καθοριστεί το πλαίσιο διεξαγωγής των διοργανώσεων ενώ στόχος είναι η άμεση έναρξή τους εντός των επόμενων εβδομάδων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P