«Το «Κ» το… ΚΑΛΟ»: Το τεράστιο διπλό του ΑΟΤ και το εκρηκτικό ξεκίνημα της ΑΕΚ!

Ακόμα μία εκπομπή «𝚻𝛐 «𝚱» 𝛕𝛐… 𝚱𝚨𝚲𝚶» με τους Κώστα Παπαδόπουλο και Κώστα Μεταξάκη έρχεται το βράδυ της Δευτέρας, ακριβώς στις 21:00 στο κανάλι του 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 στο YouTube.

Στο επίκεντρο της δεύτερης φετινής εκπομπής όλη η επικαιρότητα μετά από ένα γεμάτο σαββατοκύριακο σε εθνικό και τοπικό επίπεδο. Στο studio της εκπομπής θα βρεθεί ο προπονητής του ΑΟ Τυμπακίου, Νίκος Σουτζής και ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ, Στέφανος Πέτρου που θα αναλύσουν το τεράστιο διπλό που πέτυχαν οι «ασπρόμαυροι» στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής με 1-4 μέσα στο Ατσαλένιο επί του ΠΟΑ.

Η δεύτερη ώρα της εκπομπής θα αφιερωθεί στο τρομερό ξεκίνημα της ΑΕΚ Delta KTEO στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, με δύο άνετες νίκες, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ηρόδοτο. Καλεσμένοι οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων», Ρενάλντο Φρόκου και Αλέξανδρος Μουρτζάκης.

Φυσικά θα ακολουθήσουν οι καθιερωμένες προβλέψεις για τα παιχνίδια της ερχόμενης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣΗ, ενώ οι δύο παρουσιαστές θα σχολιάσουν και την αναμέτρηση του ΟΦΗ στη Λιβαδειά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P