ΟΦΑΜ: «Θα βρισκόμαστε έμπρακτα δίπλα σε αυτές τις προσπάθειες»

ΟΦΑΜ και Δόξα Γαλιάς βρέθηκαν αντιμέτωποι σε φιλικό οικογενειακού χαρακτήρα με αφορμή την επανίδρυση της ομάδας της Γαλιάς.

Ο ΟΦΑΜ έδωσε φιλικό με την Δόξα με αφορμή την επανίδρυση της ομάδας από την Γαλιά, καθώς ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της πρώτης, κ. Γιάννης Λαδουκάκης, και τα αδέρφια Φανουράκη δένονται με στενή φιλία, ενώ ταυτόχρονα ο ΟΦΑΜ θέλει να δείξει έμπρακτα την πλήρη στήριξή του στην νέα προσπάθεια της Δόξας.

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ:

«Μέσα σε ένα εξαιρετικά όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε το φιλικό της ομάδας μας εναντίον της Δόξας Γαλιάς στο τοπικό γήπεδο της Γαλιάς.

Έπειτα από πρωτοβουλία του υπευθύνου ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας κ. Λαδουκάκη Γιάννη με τα αδέρφια Φανουράκη λόγω της στενής φιλίας που τους δένει και της καταγωγής του Γιάννη Λαδουκάκη από την περιοχή της Μεσσαράς πραγματοποιήθηκε το σημερινό οικογενειακό φιλικό μεταξύ των δυο ομάδων με αφορμή την επανίδρυση της ομάδας της Γαλιάς και την επανεμφάνιση της στα δρώμενα του τοπικού ποδοσφαίρου.

Η εν λόγω κίνηση για την διεξαγωγή του σημερινού φιλικού αποτέλεσε την πλήρη στήριξη της ομάδας μας λόγω της όμοιας κατάστασης που είχε βρεθεί πριν μερικά χρόνια αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα ότι σε όμοιες προσπάθειες όπως τη συγκεκριμένη προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας της Δόξας Γαλιάς η ομάδα μας θα βρίσκεται πάντα εκεί!

Ακολουθώντας πίστα την φιλοσοφία της ομάδας μας σε θέματα κοινωνικά και όχι μόνο ποδοσφαιρικά με αρωγό την προσπάθεια των νέων παιδιών που αποτελούν τη Δόξα Γαλιάς τους ευχόμαστε καλή σεζόν και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και μας τιμά ιδιαίτερα η σημερινή μας παρουσία εδώ!

Τέλος, να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Δόξας Γαλιάς για το πλούσιο γεύμα που προσέφερε στους ποδοσφαιριστές και στο επιτελείο της ομάδας μας μετά το πέρας του παιχνιδιού»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P