Ματς για… γερά νεύρα και μοιρασιά για Ηρόδοτο και Ρωμανό

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Ηροδότου με τον Ρωμανού στη Ν. Αλικαρνασσό για τη 2η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

22/09/2024-16:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 2
Ημίχρονο: 0-0
ΗΡΟΔΟΤΟΣ
1
ΡΩΜΑΝΟΣ
1
Τελικό
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Γκολ
 

Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στη Ν. Αλικαρνασσό με Ηρόδοτο και Ρωμανό να αναδεικνύονται ισόπαλοι σε ένα ματς που τα είχε όλα! Στο 19ο λεπτό, ο Ηρόδοτος έχασε την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους. Ο Λίτσκας μπήκε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή και πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι. Στο 40ο λεπτό, ο Ρωμανός απάντησε, σε ένα ημίχρονο με λίγες καλές στιγμές, όταν ο Σαριδάκης προσπάθησε από τα αριστερά, γύρισε και σούταρε, όμως η μπάλα κόντραρε στον Καργιωτάκη καταλήγοντας κόρνερ.

Στο 45+2’, ο Ηρόδοτος είχε ακόμη μια μεγάλη στιγμή, έχοντας δοκάρι. Ο Τζαγκαράκης έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, και ο Λίτσκας, με πλασέ στο πρώτο δοκάρι, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 49ο λεπτό, ο Τσαμαντιώτης αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα στον Παχάκη κάτω από τη μεσαία γραμμή, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Ο Ρωμανός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 54΄πήρε προβάδισμα.. Ο Σαριδάκης έβγαλε γύρισμα από τα αριστερά και ο Κομνηνός Ιπ. με πλασέ έστειλε την μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας του Σταματάκη, κάνοντας το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 58’, ο Κομνηνός Ιπ. έβγαλε μια επικίνδυνη σέντρα από τα αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε από όλους.

Στο 64ο λεπτό, ο Ψαρράς εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Χαρίτου, που είχε προωθηθεί, έκανε μια γυριστή κεφαλιά, την οποία μπλόκαρε εύκολα ο Κασσωτάκης. Στο 70’, οι παίκτες του Ρωμανού συνδυάστηκαν ωραία, με τον Μαυρομάτη να επιχειρεί πλασέ από τα αριστερά της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Στο 74’, ο Ηρόδοτος ισοφάρισε με ένα φοβερό γκολ από τον Μπαρδάκη, φέρνοντας το ματς στα ίσα. Με δυνατό βολέ από τα αριστερά, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κασσωτάκη, γράφοντας το 1-1.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να πιέζουν και ο Χαραλαμπάκης στο 80′ επιχείρησε επικίνδυνα από τα αριστερά, αλλά ο Τζαγκαράκης αντέδρασε σωτήρια πριν προλάβει να σουτάρει.

Στο 83’, ο Ηρόδοτος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, με τον Χίντρι να πλασάρει στο δεξί δοκάρι του Κασσωτάκη έπειτα από ωραίο συνδυασμό με τους Λίτσκα και Μπαρδάκη.

Στο τελευταίο λεπτό του ματς, ο Ψαρράς εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Χίντρι έκανε γυριστή κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Έτσι, παρά τις πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, δεν προέκυψε τελικός νικητής, με το ματς να λήγει ισόπαλο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P