Χωρίς σκορ η πρεμιέρα του ΑΟΑΝ

Δεν προέκυψε νικητής από το πρώτο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΑΟΑΝ που αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς σκορ κόντρα στον Ηλυσιακό.

22/09/2024-16:00
Γ Εθνική – 2024-25 | Αγωνιστική 1
Ημίχρονο: 0-0
ΑΟΑΝ
0
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
0
Τελικό
 

Με έναν σημαντικό βαθμό μπήκε στη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΑΟΑΝ που έμεινε στο 0-0 στο Στάδιο Αγίου Νικολάου κόντρα στον Ηλυσιακό.

Ο ΑΟΑΝ ήταν εκείνος που έγινε πρώτος απειλητικός στο ματς, όταν ο Μέμμος σούταρε στο 5’ από το ημικύκλιο. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση και στο 11’ με τον Γκίνη να μην βρίσκει το στόχο.

Ο Ηλυσιακός πήρε στη συνέχεια τα ηνία και έγινε επικίνδυνος στο 19’ με μακρινό φάουλ του Ντρούγκα που έδιωξε με διπλή προσπάθεια ο Ψιμόπουλος. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι σκόραραν τρία λεπτά μετά, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο Τσίπρας υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

Ο Μπινέρι που ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, σούταρε εκ νέου στο 39’ με τον Ψιμόπουλο να είναι όμως και πάλι σε ετοιμότητα για να διατηρήσει το 0-0. Οι φάσεις ήταν ακόμα λιγότερες στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές.

Στο δεύτερο μέρος οι μοναδικές ουσιαστικά ευκαιρίες ήταν ένα μακρινό σουτ του Θεοδωράκη στο 82′ και μία προσπάθεια του Γκελοσάνι τρία λεπτά μετά που έφυγε κόρνερ και κάπως έτσι μοιραία το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P