Θρίαμβος του ΑΟΤ στην πρεμιέρα στο Ατσαλένιο

Θριαμβευτική ήταν η πρεμιέρα του ΑΟ Τυμπακίου στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την ομάδα του Νίκου Σουτζή να «αλώνει» με 1-4 την έδρα του ΠΟΑ!

22/09/2024-16:00
Γ Εθνική – 2024-25 | Αγωνιστική 1
Ημίχρονο: 0-1
ΠΟΑ
1
ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ
4
Τελικό
Γκολ
5'
61'
Γκολ (με πέναλτι)
66'
 

Ονειρική ήταν η πρεμιέρα του ΑΟΤ στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς πέρασε με το θριαμβευτικό 1-4 από την έδρα του ΠΟΑ στο ηρακλειώτικο ντέρμπι της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής.

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και πήραν προβάδισμα στην πρώτη φάση που δημιούργησαν στο παιχνίδι. Ο Μεϊρέλες εκτέλεσε το φάουλ στο 5’ και ο Πέτρου έβαλε το πόδι για να κάνει το 0-1 του ΑΟΤ, παγώνοντας» το Ατσαλένιο.
Μετά την ψυχρολουσία του 0-1, ο ΠΟΑ ανέβασε ρυθμούς και άρχισε να πιέζει την αντίπαλη εστία. Ο Καρανδινός σούταρε στο 10, για να μπλοκάρει ο Χρήστου, ενώ μία ανάσα από το γκολ έφτασε στο 12’ η ομάδα του Κ. Φραντζέσκου, όταν από σέντρα του Βρεττού, ο Γιακουμάκης σημάδεψε το δοκάρι με το κεφάλι!

Η πίεση των «πράσινων» συνεχίστηκε, με τους Ικεότσα και Μπουτσάκη να απειλούν. Οι δύο καλύτερες στιγμές στο πρώτο μέρος για τον ΠΟΑ «έπεσαν» στον Μαν. Ροβίθη, ωστόσο στο 27’ αλλά και το 38’ δεν μπόρεσε να βρει στόχο από πλεονεκτική θέση.

Αφού όμως δεν βρήκε την ισοφάριση ο ΠΟΑ, ο ΑΟΤ έκανε το 0-2 στο ξεκίνημα της επανάληψης. Λάθος πάσα Καρανδινού στο 61′, λίγο πάνω από την περιοχή ο Πέτρου είδε τον Αμπατζη εκτός εστίας και τον κρέμασε για το 0-2! Στο 66′ ο ΠΟΑ μείωσε το σκορ όταν ο Γιακουμάκης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για να μειώσει και μάλιστα λίγα λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν και το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Κουρουθιανάκη!

Ωστόσο αντί ο ΠΟΑ να βρει την ισοφάριση, το τελευταίο κομμάτι του αγώνα άνηκε εξ’ ολοκλήρου στον ΑΟΤ. Με τους γηπεδούχους να έχουν βγει όλοι μπροστά, ο ΑΟΤ βρήκε τους χώρους και με δύο γκολ του Νικολακάκη στις καθυστερήσεις, που ήρθε από τον πάγκο έφτασε στον θρίαμβο του 1-4!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P