Μεγάλη ανατροπή στο φινάλε για τον Γιούχτα

Μία μεγάλη ανατροπή κατάφερε να πανηγυρίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Γιούχτας, ο οποίος αν και βρέθηκε να χάνει από τον Ρεθυμνιακό, τελικά επικράτησε με 2-1!

22/09/2024-16:00
Γ Εθνική – 2024-25 | Αγωνιστική 1
Ημίχρονο: 0-1
ΓΙΟΥΧΤΑΣ
2
ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ
1
Τελικό
 

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο Γιούχτας, που αν και δυσκολεύτηκε από τον αξιόμαχο Ρεθυμνιακό, λυτρώθηκε στο φινάλε για να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο!

Στο 8ο λεπτό, ο Παυλίδης δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία για τον Γιούχτα, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος τερματοφύλακας να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία.
Δύο λεπτά αργότερα, στο 10′, ο Κωστάκης με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή απείλησε τον Μακατουνάκη, ο οποίος αντέδρασε σωστά, μπλοκάροντας σταθερά την μπάλα.

Στο 13ο λεπτό, ο Γιούχτας απείλησε και πάλι. Ο Μπουρσέλης εκτέλεσε φάουλ και ο Παπαδομιχελάκης, με προβολή στην περιοχή, προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως αυτή κατέληξε εκτός. Στο 21’, ο Γιούχτας κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η φάση ξεκίνησε από ένα σουτ του Βουϊδάσκη, το οποίο απέκρουσε ο Κελαϊδής, και στη συνέχεια ο Παυλίδης εκμεταλλεύτηκε το ριμπάουντ και σκόραρε, αλλά σηκώθηκε η σημαία του βοηθού που υπόδειξε οφσάιντ.

Στο 27’, ο Ρεθυμνιακός πήρε το προβάδισμα στην αναμέτρηση. Ο Μέτα εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μακατουνάκη, ο οποίος δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα μετά από σέντρα του Σωπασή, και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Στο 38ο λεπτό, ο Φουκαράκης απείλησε με κεφαλιά, όμως ο Κελαϊδής ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε την προσπάθειά του, στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους για τους γηπεδούχους.

Στο 54ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Φουκαράκη να επιχειρεί σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 66’, χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον Γιούχτα, όταν ο Παυλίδης δοκίμασε ένα γυριστό σουτ από πολύ κοντά, αλλά ο Κελαϊδής κατάφερε να αποκρούσει λίγα εκατοστά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή ισοφάρισε στο 71′ με γκολ του Παυλίδη! Με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φέρνοντας το ματς στα ίσια. Στο 87’, ο Πακιουφάκης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κελαϊδή, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε το πλασέ του, κρατώντας το σκορ στο 1-1, με τον Γιούχτα να πιέζει και τελικά να δικαιώνεται.

Ένα λεπτό αργότερα, στο 88’, ήρθε η ανατροπή! Ο Σουρνάκης με πλασέ από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γυρίζοντας το ματς υπέρ του Γιούχτα με 2-1 που πήρε μία πολύτιμη νίκη στο ξεκίνημα της σεζόν!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P