Εννιά γκολ στο φιλικό των Δαφνών με τη Θέρισο

Φιλικό με πάρα πολλά γκολ ήταν το Δαφνές-Θέρισος, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 5-4 στα τελευταία λεπτά.

Μάνος Μιχελάκης και Μιχάλης Τζανάκης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους ποδοσφαιριστές τους ενόψει της έναρξης της Β’ ΕΠΣΗ, με τον προπονητή των Δαφνών να χρησιμοποιεί μάλιστα 24 ποδοσφαιριστές, με τις περισσότερες αλλαγές να γίνονται μετά το 70′.

Για την ιστορία, η Θέρισος νίκησε 5-4 τις Δαφνές, και τα γκολ έβαλε ο Αλεξάκης, ο Ταμιωλάκης, ο Σινάνι και δύο ο Ρεμούνδος, με το ένα να είναι με πέναλτι, για την ομάδα της Θερίσου. Από την μεριά των Δαφνών, τα γκολ βρήκαν ο Κουρουγκιαβούρης, ο Φεϊζουλάου, ο Αργυρούδης, ενώ ένα ήταν αυτογκόλ έπειτα από κόρνερ του Κουρουγκιαβούρη.

Δαφνές: Μακρυδάκης, Ντραγκότι, Χρισουλάκης, Βολυράκης, Κτενιαδάκης, Αργυρούδης, Γιώργος Μανωλαράκης, Παναγιώτης Μανωλαράκης, Φεϊζουλάου, Κουρουγκιαβούρης, Αντώνης Τσαγκαράκης

Έπαιξαν και οι: Κεφαλιανός, Γιασάκης, Χατζηβασίλης, Τσακαλάκης, Βασάλος, Ζεκίρι, Τζωρακάκης, Θανούκος, Χρυσός, Φαρσαράκης, Σπανουδάκης, Νικηφοράκης, Ανθουλάκης

Θέρισος: Σαβουηδάκης, Λυμπερίδης, Ρέππας, Χεράκης, Αργέντης, Ανδρεαδάκης, Σφακιανάκης, Κωνσταντάκης, Ταμιωλάκης, Αλεξάκης, Ρεμούνδος.

Έπαιξαν και οι: Κατσαμάνης, Γκίκας, Καράταγλης, Σινάνι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P