Εργοτέλης: «Να ξαναγίνει το Μαρτινέγκο ο απόρθητος Προμαχώνας του Μεγάλου Κάστρου!».

Στον φίλαθλο κόσμο του απευθύνθηκε με ανακοίνωση του ο Εργοτέλης, λίγες ώρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το ΔΣ των «κιτρινόμαυρων» με κοινή του δήλωση μιλάει για τους δύο μεγάλους στόχους που έχει θέσει που δεν είναι άλλοι από τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του Μαρτινέγκο, αλλά και τη σταδιακή επιστροφή της ομάδας στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Σε αυτή την νέα προσπάθεια το ΔΣ θέλει δίπλα του τον φίλαθλο κόσμο του Εργοτέλη, τον οποίο καλεί να «αγκαλιάσει» αυτό το εγχείρημα.

Η ανακοίνωση: «Λίγες ώρες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου του Εργοτέλη, θα θέλαμε να απευθυνθούμε στον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου και του Ηρακλείου γενικότερα.

Οι ζυμώσεις που ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο και κατέληξαν στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, προήλθαν από την αγάπη όλων μας για το Σύλλογο. Προήλθαν επίσης από την πεποίθησή μας, ότι πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω στα γερά θεμέλια των προηγούμενων ετών. Έτσι λοιπόν, ξεκινήσαμε!

Πρώτος στόχος μας, όπως ειπώθηκε στη Γενική Συνέλευση της 23ης Ιουλίου, είναι η ολική ανάπλαση των εγκαταστάσεών μας, που αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, παρά τα διάφορα εμπόδια, τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα ξεπεραστούν. Γιατί ο Εργοτέλης και το Ηράκλειο το αξίζουν! Ήδη, με την ακούραστη δουλειά και τη συνεισφορά των μελών του Εργοτέλη, το Μαρτινέγκο είναι σε θέση να υποδέχεται και φέτος τις εκατοντάδες παιδιών της Ακαδημίας μας, τους αυριανούς ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, καθώς και τους συνοδούς τους. Επιπλέον, ο χώρος είναι έτοιμος να υποδεχτεί και το φίλαθλο κοινό της πόλης για τους αγώνες των ομάδων μας. Ωστόσο δεν σας κρύβουμε ότι υπάρχουν αρκετές λειτουργικές δυσκολίες, για τις οποίες εργαζόμαστε, ώστε να ξεπεραστούν το συντομότερο δυνατό και ζητάμε την κατανόησή σας.

Δεύτερος μεγάλος στόχος μας είναι ο Εργοτέλης να επιστρέψει σταδιακά στις παραπάνω κατηγορίες. Έχοντας στο ρόστερ του αρκετά δικά του παιδιά, να ξαναγίνει η ομάδα που μας έκανε περήφανους σε όλη την Ελλάδα, τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό γίνεται με υπομονή, σταθερότητα και πλάνο.

Οι δύο μεγάλοι μας στόχοι λοιπόν, στόχοι ζωτικής σημασίας στο δρόμο προς τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ιστορίας του Εργοτέλη, θα έρθουν πιο κοντά στην υλοποίησή τους, με τη δική σας υποστήριξη και ενεργή συμμετοχή. Σας θέλουμε όλους κοντά στον Εργοτέλη μας!

Να ξαναγίνει το Μαρτινέγκο ο απόρθητος Προμαχώνας του Μεγάλου Κάστρου!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P