Β. Βαρδής: «Γυρίζω σπίτι μου»

Ο 26χρονος αριστερός μπακ Βασίλης Βαρδής ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες από τον Ανθεστίωνα ως η 15η προσθήκη στο ρόστερ, μιλώντας στο GRANDSPORT για την επιστροφή του στην ομάδα.

Ο Βαρδής  επέστρεψε στον Ανθεστίωνα έπειτα από δύο σεζόν και δήλωσε πως νιώθει πολύ χαρούμενος που βρίσκεται ξανά στο σωματείου του Θραψανού. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε επίσης στην σχέση που είχε κρατήσει με την ομάδα αλλά και τους προσωπικούς στόχους του για φέτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως νιώθει που βρίσκεται ξανά στον Ανθεστίωνα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στον Ανθεστίωνα. Γυρίζω σπίτι μου, σε μέρη που έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές και ελπίζω να ζήσω ακόμη περισσότερες».

Για τις προσπάθειες του Ανθεστίωνα να τον αποκτήσει, είπε: «Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους του Ανθεστίωνα που έκαναν τα πάντα για να επιστρέψω. Δε χρειάστηκα ιδιαίτερη υποδοχή καθώς η σχέση μου με την ομάδα δεν ξεχάστηκε και δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

Μιλώντας για τους προσωπικούς αλλά και ομαδικούς στόχους, δήλωσε: «Προσωπικός μου στόχος είναι να ζήσω ακόμα περισσότερες όμορφες στιγμές με τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους της ομάδας. Όσον αφορά τον Ανθεστίωνα, είναι ένας σύλλογος που γνωρίζει τις δυνατότητες του και φέτος είναι πάρα πολλές. Θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα που δε θα πρέπει κανείς να υποτιμήσει».

Ο Βασίλης έκλεισε τις δηλώσεις του με ευχές για το σωματείο του ΠΑΟ Κρουσώνα, λέγοντας:

«Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ ότι καλύτερο στην μετέπειτα πορεία της ομάδας του ΠΑΟΚ Κρουσώνα και να τους ευχαριστήσω για τα δύο χρόνια που ήμουν μέλος της και κυρίως για την αξέχαστη στιγμή της κατάκτησης του Κυπέλλου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P