Κ. Γιαννακίδης: «Εμπιστεύομαι απόλυτα τους ποδοσφαιριστές – Να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας»

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Κώστας Γιαννακίδης μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για τους στόχους του ΟΦΑ, το νέο πρωτάθλημα και την πρεμιέρα με τον Άγιο Δημήτριο.

Ο νεαρός τεχνικός που ανέλαβε το φετινό καλοκαίρι να οδηγήσει τον ΟΦΑ τη νέα σεζόν στην Α2 ΕΠΣΗ, ανέφερε πως η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά και πως από εδώ και πέρα στόχος των «πράσινων» είναι να τα δίνουν όλα και να διεκδικούν βαθμούς σε κάθε παιχνίδι.

Μιλώντας για τη νέα μορφή του πρωταθλήματος, ο Κώστας Γιαννακίδης τόνισε πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, αφού πολλές ομάδες είναι δυνατές, ενώ έδωσε σύνθημα νίκης για την πρεμιέρα με τον Άγιο Δημήτριο.

Αναλυτικά είπε: «Κάναμε μια καλή προετοιμασία όλη αυτή την περίοδο ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η διοίκηση ήταν κοντά μας και παρείχε όλα τα απαραίτητα για μια σωστή λειτουργία και οργάνωση στην καθημερινότητά μας.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα προσπάθεια, συνέπεια και παρουσία των παικτών στις προπονήσεις και στα φιλικά. Στόχος της ομάδας είναι να δίνει το 100% κάθε εβδομάδα, να είναι ανταγωνιστική και να παίρνει βαθμούς σε κάθε αγώνα. Εμπιστεύομαι απόλυτα τους ποδοσφαιριστές.

Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, με διαφορετική μορφή από πέρυσι. Όλες οι ομάδες θα έχουν κίνητρο, έχουν ενισχυθεί με καλούς προπονητές και διοικήσεις, και πιθανότατα πολλά παιχνίδια θα κρύβουν εκπλήξεις.

Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ανυπομονούμε για την πρώτη αγωνιστική με τον Άγιο Δημήτριο. Έχουμε ακόμη δύο προπονήσεις ώστε να εμφανιστούμε πανέτοιμοι, να δώσουμε τα πάντα και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας.

Εύχομαι υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους, χωρίς τραυματισμούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P