Αστεράτη επιστροφή της Γιουβέντους στο Champions League!

Η Γιουβέντους ξεκίνησε με το δεξί των Γιλντίζ, ΜακΚένι, Γκονσάλες τις υποχρεώσεις της στο νέο Champions League και με νίκη 3-1 σε βάρος της Αϊντχόφεν.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η ομάδα του Τιάγκο Μότα τις υποχρεώσεις της στην League Phase του Champions League καθώς επιβλήθηκε με 3-1 των Ολλανδών, που απλά μείωσαν στις καθυστερήσεις στο J-Stadium.

Αν και χρειάστηκε ένα τέταρτο για να πάρει μπροστά, η Γιούβε δεν άφησε πολλά περιθώρια στην PSV και της έδειξε από σχετικά νωρίς πως θα πάει το σκηνικό. Στο 21′ ο Τούρκος επιθετικός, Κενάν Γιλντίζ, πήρε από τον Νίκο Γκονσάλες και με ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ δοκάρι-και-μέσα κοντά στο παραθυράκι άνοιξε το σκορ.

‘Gol alla Del Piero’ το λένε οι Ιταλοί και ο 19χρονος στο ντεμπούτο του έγινε ο νεαρότερος που σκοράρει για τους Bianconeri στο Champions League με τον Pinturicchio. Το 1-0 διατηρήθηκε μόλις για 6 λεπτά καθώς έπειτα και πάλι από προσπάθεια του Γκονσάλες, η μπάλα έφτασε στον ΜακΚένι, ο οποίος από κοντά νίκησε τον Ντόμελ, που δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να αποτρέψει το 2-0.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός ήταν πιο χαμηλός, όμως ο Γκονσάλες συνέχισε το βιολί του, καθώς στο 52′ πήρε από τον Βλάχοβιτς και με τελείωμα με το κακό του πόδι έγραψε το 3-0 βάζοντας τέλος στο όποιο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση στο Τορίνο. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να μειώσουν στο 93′ με τον Σαϊμπάρι για το τελικό 3-1.

Πηγή Sdna.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P