Έκλεισε με νίκη τα φιλικά ο Μαραθώνας

Ο Μαραθώνας πήρε τη φιλική νίκη με 4-1 επί του ΟΦΑΜ σε ένα παιχνίδι που έγινε στα Καλέσσα.

Με νίκη ολοκλήρωσε το πρόγραμμα των φιλικών του αγώνων ο Μαραθώνας που επιβλήθηκε του ΟΦΑΜ στα Καλεσσα, μία εβδομάδα πριν την πρώτη σέντρα στην Α1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο, ειδικά στο πρώτο μέρος και «τιμώρησαν» τα λάθη του αντιπάλου, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, όλα στο πρώτο μέρος. Δύο γκολ σημείωσε ο Βατσινάς και από ένα πρόσθεσαν οι Σήφης Χαραλαμπάκης και Πατελάκης. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε για τον ΟΦΑΜ για το τελικό 4-1 ο Μοχιανάκης.

Ο Μαραθώνας έδειξε έτσι πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενόψει της πρεμιέρας στην Α2 ΕΠΣΗ, σε μία εβδομάδα. Από την άλλη το συγκρότημα του Πέτρου Γιακουμάκη κρατάει το ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, παρά τα αρκετά προβλήματα απουσιών και από εδώ και πέρα, στον ΟΦΑΜ θα προσπαθήσουν για να βελτιώσουν τα λάθη τους.

Οι συνθέσεις:

Μαραθώνας: Κοιλάδης, Χαραλαμπάκης Στ., Πατελάκης, Ντερβισία, Γεωργαλής, Δίπλας, Σταματάκης Μ., Σταματάκης Γ., Στρατηγάκης, Χαραλαμπάκης Σηφ., Βατσινάς.

Έπαιξαν και οι: Κορνηλάκης, Αθανασάκης, Μανουσάκης, Βαμβουκάκης, Πουλακάκης, Ζερβουδάκης, Χρονάκης.

ΟΦΑΜ: Ανταλουδάκης, Λιοδακάκης, Σηφάκης, Γιαννόπουλος, Μπαγκαλάκης, Δεληγιαννάκης, Πανταζής, Ξυλούρης, Ανασταστάκης, Μοχιανάκης, Κουλούρης.

Έπαιξαν και οι: Κραουνάκης, Καλαϊτζάκης, Μαυροφόρος, Ξυλούρης Χ., Κοντογιάννης, Νοικοκυράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P