Δυναμώνει ο Κόρακας με επτά προσθήκες

Το σύνολο του Αντώνη Μανουσάκη ετοιμάζεται να ανακοινώσει την Τρίτη (17/09) επτά προσθήκες κατά την διάρκεια του αγιασμού της ομάδας.

Ο Κόρακας συνεχίζει να δυναμώνει ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν για το πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ, και μένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για τις μεταγραφές επτά ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τους Γιώργο Παπαδάκη του Γεωργίου (Καπλάνης), Μιχάλη Γκερεδάκη και Εμμανουήλ Γεναράκη από την Φαιστό, τους Μύρο Δασκαλάκη και Σάββα Καρταλιανάκη από τις Μοίρες, τον Δημήτρη Παπαγεωργίου από τον Πανδαυλειακό και τον Βαγγέλη Κασσελούρη ως ελεύθερο.

Ο 36χρονος μέσος Γιώργος Παπαδάκης αγωνίστηκε 16 φορές την περασμένη σεζόν με την φανέλα του Φαιστού, ενώ οι δύο συμπαίκτες του, ο 30χρονος αμυντικός Μιχάλης Γκερεδάκης και ο 28χρονος επιθετικός Εμμανουήλ Γεναράκης δεν συμπλήρωσαν λεπτά συμμετοχής.

Οι δύο πρώην παίκτες των Μοιρών, ο 22χρονος τερματοφύλακας Μύρον Δασκαλάκης δεν φόρεσε σε επίσημο ματς την φανέλα της ομάδας από την Μεσσαρά, ενώ ο 25χρονος αμυντικός Σάββας Καρταλιανάκης αγωνίστηκε 12 φορές.

Ακόμα, ο Βαγγέλης Κασσελούρης είναι 29χρονος αμυντικός και αποκτήθηκε ως ελεύθερος και ο Δημήτρης Παπαγεωργίου είναι 24χρονος τερματοφύλακας από τον Πανδαυλειακό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P