Κ. Ταβλαδωράκης: «Μεγάλη συγνώμη σε διαιτητική τριάδα, Παπαγγελή, Βερδιάκη-Πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου»

Δημόσια συγνώμη σε διαιτητική τριάδα και Βαγγέλη Παπαγγελή, Φίλλιπο Βερδιάκη ζήτησε ο Κώστας Ταβλαδωράκης σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο ικανός τεχνικός ζήτησε συγνώμη στην διαιτητική τριάδα τονίζοντας ότι ναι μεν έγιναν λάθη, όμως δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα, ενώ μεγάλη συγνώμη ζήτησε σε Βαγγέλη Παπαγγελή και Φίλλιπο Βερδιάκη για την συμπεριφορά του.

Παράλληλα ζήτησε συγνώμη στους παίκτες και την διοίκηση καθώς τόνισε ότι δεν επιτρέπει ο ίδιος τέτοιες συμπεριφορές από κανέναν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού και σκεπτόμενος την εν γενεί συμπεριφορά μου και επειδή πάντα η αυτοκριτική μπαίνει πολύ ψηλά στο λεξιλόγιο μου και πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου οφείλω μια δημόσια συγνώμη προς την διαιτητική τριάδα καθώς με τα όποια λάθη τους δεν έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα.

Μια δεύτερη συγνώμη στον Βαγγέλη Παπαγγελή που η εκτίμηση και ο σεβασμός μου απέναντι του είναι αδιαμφισβήτητος. Τέλος την πιο μεγάλη συγνώμη στον Φίλιππο Βερδιάκη. Δυστυχώς ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με πολύ πίεση λόγω αγωνιστικών και έξω αγωνιστικών πραγμάτων που πάνω στην ένταση του παιχνιδιού δεν μπόρεσα να διαχειριστώ.

Οφείλω ακόμα μια συγνώμη στους παίκτες μου και την διοίκηση της ομάδας καθώς εγώ πρώτος δεν επιτρέπω τέτοιες συμπεριφορές από κανέναν!

Λάθη γίνονται πάντα αλλά οφείλουμε να τα αναγνωρίζουμε αν πραγματικά θέλουμε να μιλάμε βελτίωση». 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P