Πρόβα τζενεράλε με νίκη για την Παλιανή κόντρα στις Δαφνές

Σε ένα όμορφο φιλικό παιχνίδι με έξι γκολ, δοκάρια και φάσεις η Παλιανή επικράτησε με 4-2 των Δαφνών.

Ο Φραγκίσκος Ποτηράκης παρά τις απουσίες είχε την ευκαιρία να τσεκάρει τους παίκτες του πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ, κρατώντας όλα όσα δεν του άρεσαν για να τα βελτιώσει μέσα στην εβδομάδα.

Από την άλλη ο Μιχάλης Τζανάκης, είδε τους παίκτες του να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες, όμως να μην μπορούν να τις κάνουν γκολ, θέλοντας να δουλέψει στο φινάλε της προετοιμασίας στο τελείωμα των φάσεων.

Για την ιστορία η Παλιανή πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Οικονομάκη να κάνει το 1-0, όμως οι Δαφνές έφεραν τούμπα το παιχνίδι με τα γκολ των Τσαγκαράκη Αντ., και Φεϊζουλάι γράφοντας το 1-2.

Η Παλιανή ανέβασε ρυθμό, και ξανά γύρισε το ματς με τα γκολ των Βιτσαρά, Ζαϊμάκη και Λούσιο διαμορφώνοντας το τελικό 4-2. Να σημειωθεί πως οι Δαφνές είχαν και δύο δοκάρια με τους Κουρουγκιαβούρη και Φεϊζουλάι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παλιανή: Μαστραντωνάκης, Βαρούχας, Κόκκινος, Αμπαρτζάκης, Λούσιο, Βιτσαράς, Βρυσανάκης, Κουντούρης, Ματαλλιωτάκης, Οικονομάκης, Ζαϊμάκης.

Έπαιξαν και οι: Κουλάκης, Τζερμιάς.

Δαφνές: Μακρυδάκης, Ντραγκότι, Χριστουλάκης, Βολυράκης, Αργυρούδης, Χατζιβασίλης, Μανωλαράκης Γ., Μανωλαράκης Π., Φεϊζουλάι, Κουρουγκιαβούρης, Τσαγκαράκης Αντ.

Έπαιξαν και οι: Τσαγκαράκης Αγ., Κεφαλιανός, Τσακαλάκης, Χρυσός, Παπαδάκης, Βασσάλος, Αλεξάκης, Φανούκος, Νικηφοράκης, Τζωρακάκης, Τζεκίρι.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P