Α. Μαυρογιαννάκης: «Σεβόμαστε στο μέγιστο όλους τους αντιπάλους»

Ο προπονητής του Ανθεστιώνα, Άρης Μαυρογιαννάκης, μίλησε στο GRANDSPORT για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος λίγες ώρες πριν τον αγώνα με την Μινωική.

Στις δηλώσεις του, ο έμπειρος τεχνικός ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία σε όλους και αναφέρθηκε στο σύνολο ποδοσφαιριστών που κατέχει. Επίσης σχολίασε πως πολλές ομάδες θα θέλανε παίκτες από την ομάδα του αφού συνδυάζουν όλα τα καλά που μπορεί να έχει κάποιος αθλητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αντιμετωπίζεται σήμερα την Μινωική για τον πρώτο αγώνα της Α1 ΕΠΣΗ. Πάτε για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς;

«Εμείς θα παίζουμε πάντα για την νίκη σε κάθε παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά μας θα ανταποκριθούν στο σύνολο των υποχρεώσεων τους. Σεβόμαστε στο μέγιστο όλους τους αντιπάλους».

Για τους στόχους της ομάδας είπε: «Στόχος μου αλλά και της ομάδας να μπορούμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που μας βλέπουν μέσα στο γήπεδο και μας στηρίζουν καθημερινά από την πρώτη ημέρα της συνεργασίας μας».

Έχεις στην διάθεση σου ένα πολύ ποιοτικό σύνολο ποδοσφαιριστών. Τι περιμένεις από αυτούς φέτος;

«Η ομάδα έχει αναδομηθεί στο σύνολο της με κάποια παιδιά που είναι χρόνια στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα είμαστε μια καλή ομάδα και θα έχουμε βελτίωση συνεχώς από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Πιστεύω ότι κάθε ομάδα θα ήθελε παίκτες από την ομάδα μας αφού συνδυάζουν όλα τα καλά, καλοί άνθρωποι ,καλοί παίκτες στην καλύτερη ηλικία».

Στο τέλος ο Άρης Μαυρογιαννάκης, ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία σε όλους τους αθλητές… εμπλεκόμενους στο άθλημα που όλοι αγαπάμε και συμπορευόμαστε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P