Φιλική νίκη για την Κ15 του ΟΦΗ

Η Κ15 του ΟΦΗ πήρε τη φιλική νίκη με 3-0 επί του Ερμή Ατσαλένιου σε ένα παιχνίδι που έγινε στο ΒΑΚ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Η Κ15 του ΟΦΗ μπήκε από την αρχή δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 6ο λεπτό έκανε το 1-0. Ο Πατραμάνης σέντραρε από τα αριστερά και ο Καπαρός δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει από κοντά για να δώσει προβάδισμα στους «ασπρόμαυρους».

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο ΟΦΗ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Πατραμάνη να χρίζεται σκόρερ με δυνατό σουτ στην κίνηση, στο 40′. Είχαν προηγηθεί σημαντικές αποκρούσεις του Κάββαλου για τον Ερμή, που κράτησε σε χαμηλά επίπεδα το σκορ, καθώς οι γηπεδούχοι δημιούργησαν μία σειρά από κλασσικές ευκαιρίες.

Το 3-0 ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αχιλλέα Παπαδάκη να έρχεται από τον πάγκο και να βρίσκει δίχτυα για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Οι συνθέσεις:

Κ15 ΟΦΗ: Ξυφανταράκης, Κλάδος, Οικονομάκης, Κλωνάρης, Κογκάκης, Βαρδουλάκης, Τσαλπατούρος, Πατεράκης, Καπαρός, Παναγιωτάκης, Πατραμάνης

Έπαιξαν και οι: Σφακιανάκης, Μπουλούκας, Πλαΐτης, Καμπουράκης, Φανουράκης, Παπαδάκης Αχ., Παπαδάκης Γ.

Ερμής Ατσαλένιου: Κάββαλος, Καμαρίτης, Κατσαράκης, Αργυρίου, Λογοθέτης, Δεληγιάννης, Κουκουνάρας, Τσιρκινίδης, Παπαδάκης, Γιακουμάκης, Κοζυράκης.

Έπαιξαν και οι: Λυραράκης, Ξυδάκης, Μοναστηριώτης, Φυσαράκης, Αγαπάκης, Καλαθάκης, Πλακιωτάκης, Περσέκου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P