Γ. Βλατάς: «Να χτίσουμε μία ομάδα από το μηδέν και να αποκτήσουμε ταυτότητα»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βλατά στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Δαμάστας.

Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει σε… γνώριμα λημέρια, αφού ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της Δαμάστας (που συνεργάζεται πλέον στενά με τον Εργοτέλη), μετά το πρόβλημα υγείας που προέκυψε με τον Αντώνη Φραγκάκη.

Ο Γιώργος Βλατάς τόνισε πως στόχος είναι να δημιουργήσει μία αγωνιστική ταυτότητα στη νέα του ομάδα, για την οποία θέλει να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια, παρότι ουσιαστικά χτίζεται από το μηδέν, όπως ανέφερε.

Αναλυτικά είπε: «Σίγουρα πρόκειται για κάτι που δεν ήταν προγραμματισμένο και προέκυψε μετά το πρόβλημα υγείας του Αντώνη. Οι άνθρωποι της Δαμάστας ζήτησαν τη βοήθεια μου και δεν μπορούσα να αρνηθώ.

Γύρισα σε γνώριμο περιβάλλον, με ξέρουν και οι… πέτρες εδώ και θα κοιτάξουμε να χτίσουμε μία ομάδα από το μηδέν.

Η ομάδα αποτελείται από παιδιά που παρέμειναν από πέρυσι, παίκτες από το Μαρτινέγκο και τα Κανάρια και άλλες κινήσεις που έκανε η διοίκηση. Το ζητούμενο είναι να αποκτήσουμε μία αγωνιστική ταυτότητα που θα μας ταιριάζει.

Στόχος είναι να καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι και να έχουμε μία καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2. Έτοιμοι δεν είμαστε, αλλά θα κοιτάξουμε μέχρι την έναρξη να είμαστε έτοιμοι.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσω μέσα από τη δουλειά και τις γνώσεις να ανταποκριθώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P