Αντ. Λεκάκης: «Να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα-Στόχος μας η εξάδα»

Για το ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ, τους στόχους της ομάδας αλλά και το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Αντώνης Λεκάκης. 

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να κερδίσει το ματς και να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Παράλληλα μίλησε για το πρωτάθλημα, λέγοντας πως θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και όλα θα κριθούν στην σταθερότητα και στο βάθος του ρόστερ.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι ο Μοχός έχει βάλει στόχο φέτος να τερματίσει στην πρώτη εξάδα της Α1 ΕΠΣΗ.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Όλες οι πρεμιέρες είναι δύσκολες, αφού καμία ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη. Παίζουμε με μια καλή ομάδα που πέρυσι μας κέρδισε δύο φορές και φέτος θεωρώ ότι είναι από τα φαβορί για το πρωτάθλημα. Ωστόσο εμείς παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να κερδίσουμε για να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα».

Για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με αρκετά καλές ομάδες. Όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι, δεν θα υπάρχει εύκολο ματς. Θεωρώ ότι όποια ομάδα έχει βάθος και σταθερότητα θα είναι ψηλά».

Για τους στόχους του Μοχού: «Οι στόχοι μας φέτος είναι να μπούμε στην εξάδα και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα βρίσκεται στο γήπεδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P