Ρ. Χότζα: «Να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει»

Ο 20χρονος αμυντικός του Ανθεστίωνα, Ραφαέλο Χότζα μίλησε στο GRANDSPORT για τους προσωπικούς του στόχους και δήλωσε την επιθυμία να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην Μινωική.

Επίσης στις δηλώσεις του ανέφερε πως θέλει να δει τον Ανθεστίωνα σε πιο μεγάλη κατηγορία και ελπίζει να βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

Είσαι μέλος του Ανθεστίωνα για δεύτερη χρονιά σερί, πως ακριβώς έχεις σκοπό να συμβάλλεις στην προσπάθεια της ομάδας για σου φέτος;

«Σκοπός μου για την φετινή χρόνια είναι να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ την ομάδα να ξανά χτίσει το όνομα της εκεί που ήταν κάποτε και αξίζει να είναι».

Το Σάββατο αντιμετωπίζεται την Μινωική για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, ποιο πιστεύεις θα είναι το αποτέλεσμα στον αγώνα αυτόν;

«Γενικά σαν ομάδα φέτος θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται διότι έχουμε το υλικό να το καταφέρουμε αυτό και προφανώς θα ήταν μια πολύ καλή αρχή να φεύγαμε με το τρίποντο από το πρώτο ματς».

Θέλω να μου πεις τους στόχους που έχεις θέσει σαν Ραφαέλο αλλά και σαν ομάδα.

«Ο στόχος μου φέτος είναι να παίξω όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορώ και να πάρω εμπειρίες. Γενικός στόχος της ομάδας είναι να την ανεβάσουμε εκεί που της αρμόζει να είναι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P