ΠΟΑ: «Γιάννη σε περιμένουμε Ατσαλένιο και δυνατό»

Ο ΠΟΑ έστειλε το δικό του μήνυμα στον Γιάννη Παπαστεφανάκη που θα κάνει επέμβαση στο Νοσοκομείο του St Louis σήμερα (12/09).

Η ομάδα από το Ατσαλένιου εύχεται στην οικογένεια του μικρού Γιάννη να γίνει «Ατσαλένιος και δυνατός» και ελπίζει πως θα είναι συμπαίκτης του αδελφού του, Ευθύμη, στο φιλικό-γιορτή που θα γίνει στο γήπεδο του ΠΟΑ, ενώ αναφέρεται και στην παρουσία του στην παρουσίαση του βιβλίου «Οκτώ δεκαετίες ΠΟΑ, ένα αληθινό μικρασιάτικο παραμύθι».

Το μήνυμα του ΠΟΑ για τον Γιάννη:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Π.Ο.Α. εύχονται στην οικογένεια του Γιάννη Παπαστεφανάκη να δουν τον μικρό μας φίλο να ζει το αμερικανικό όνειρο στο Νοσοκομείο του St Louis και να γίνει Ατσαλένιος και δυνατός! Με τη βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά και ο Γιάννης θα είναι συμπαίκτης του αδελφού του Ευθύμη στο επόμενο φιλικό -γιορτή στο γήπεδο του Π.Ο.Α. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την παρουσία του Γιάννη και της οικογένειας Παπαστεφανάκη στο γήπεδο μας για την παρουσίαση του βιβλίου “Οκτώ δεκαετίες ΠΟΑ, ένα αληθινό μικρασιάτικο παραμύθι” και την παρουσία τους δίπλα στον συγγραφέα Γιώργο Μιμίκο και το υπόλοιπο πάνελ! Γιάννη καλή αντάμωση, ξέρεις εσύ»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P