Έξι νέες προσθήκες για τις Δαφνές

Μαζεμένες μεταγραφές κάνουν οι Δαφνές, με κυρίως παιδιά από Δία και Πήγασο, ενόψει της νέας σεζόν στην Β2 ΕΠΣΗ.

Ο λόγος για τους Γιώργο Καναβάκη και Μιχάλη Μακριδάκη από τον Δία, τους Αγαθάγγελο και Αντώνη Τσαγκαράκη και Κωνσταντίνο Βασσάλο από Πήγασο, και τον Λεωνίδα Νικηφοράκη από την Youth του ΠΟΑ.

Ο Γιώργος Καναβάκης είναι 21χρονος αμυντικός και στην περσινή Α2 κατέγραψε 8 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ ο συνομίληκός του Μιχάλης Μακριδάκης αγωνίστηκε για 45 λεπτά στο Κύπελλο ΕΠΣΗ.

Τα αδέρφια Τσαγκαράκη, Αγαθάγγελος και Αντώνης, είναι 15 και 18 χρονών αντίστοιχα, και ο μικρότερος είναι τερματοφύλακας με 12 εμφανίσεις την περσινή χρονιά με τον Πήγασο, και ο Αντώνης αγωνίζεται ως επιθετικός έχοντας 9 συμμετοχές και 2 γκολ στην κατηγορία της Β1.

Ο περσινός, αλλά και φετινός πλέον, συμπαίκτης τους Κωνσταντίνος Βασσάλος είναι και αυτός 18 ετών, και συμμετείχε σε 8 παιχνίδια.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν προπονηθεί το τελευταίο διάστημα με τις Δαφνές και ο προπονητής έμεινε ικανοποιημένος με την παρουσία τους ώστε να τους κρατήσει στην ομάδα.

Πέρα από τις προσθήκες, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με την ομάδα του Μιχάλη Τζανάκη να έχει κλείσει τα επόμενα φιλικά της προετοιμασίας της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P